Los bericht bekijken
  #5  
Oud 12 augustus 2008, 17:33
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Tja, had tot augustus 2007 UPC en ik vond niets zo irritant als zo'n rode knop die plots in mijn beeld verscheen.

Zijn er nu echt mensen die vrijwillig op een knop drukken om MEER reclame te krijgen? Was ik nu zo'n atypische UPC klant?

OK, ik mag dan nu één van de weinigen (geen idee eigenlijk? maar dit is een aanname) mensen zijn die een Ziggo decoder hebben die dit wel kan, maar heb deze decoder zeker niet hiervoor gekocht (wel omdat het de enige HDTV PVR is die Ziggo heeft). Als dit gemeengoed gaat worden zet ik interactieve TV snel weer uit (niet zo moeilijk, gewoon er een niet-tweeweg versterker of splitter tussen zetten).

Tuurlijk gaat de kijker niet op de rode knop drukken tijdens reclame, ik denk dat reclame voor de meeste kijkers al genoeg irritatie opwekt. Dus wat dat betreft kan de rode knop er dan ook nog wel bij. Het lijkt mij inderdaad onzinnig. Interactieve televisie kan best leuk zijn, maar interactieve reclame lijkt me een overbodig ding.
Helaas kunnen de zenders niet meer zonder reclame, dus daar zullen we wel nooit meer vanaf komen. Interactieve televisie kan erg mooi zijn, maar laten we niet doorschieten de verkeerde kant op........Ik verbaas me dan ook dat het onderzoek van UPC positief is uitgepakt. Maar ik denk dat dit alleen nieuwschierigheid is van de kijker, dat lijkt leuk..... maar als men weet wat voor informatie er achter de ''rode knop' schuilt mensen er niet snel weer gebruik van zullen maken, niet tijdens de commercials tenminsten.
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE