Los bericht bekijken
  #8  
Oud 11 augustus 2008, 16:41
dennis013's schermafbeelding
dennis013 dennis013 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Tilburg @home
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Iig suggereerd het feit dat de ene wel en de andere geen issues met lipsynch heeft dat het niet in het signaal maar in de ontvanger of in de link van ontvanger tot geluidsweergave apparatuur zit.
Ik bedoelde meer dat er soms geen problemen zijn, maar ik heb net alles nog eens goed zitten bekijken en ik vrees dat de andere zenders toch lang niet allemaal altijd gevrijwaard zijn van problemen. Op Eurosport en Discovery zie je namelijk niet zo vaak iemand praten als op Film1.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
En het kan ook nog aan bijvoorbeeld de geluidsapparatuur liggen. Als je een digitale input gebruikt kan er ook een vertraging optreden in dat apparaat ten opzichte van het beeld. Zelfde kan met je TV gebeuren.

In elk geval ligt het niet aan het 'signaal van ziggo' want ik gebruik hetzelfde signaal en heb geen geluids-synch problemen.

(Geluid op de TV via hdmi met een Humax-5000 ontvanger)
het geluid komt 'gewoon' uit de speakers van de tv. Ik heb nergens een optie gezien om dat sneller danwel langzamer te laten afspelen. Het lijkt me verder ook niet nodig omdat alle standaard kanalen wel prima in orde zijn.

Ik vermoed dat de alphacrypt kaart ook niet echt voor een vertraging kan zorgen? Zou het dan aan de TV kunnen liggen??

Als ik ga googlen kom ik wel andere mensen tegen die dezelfde melding hebben, maar dat komt voornamelijk uit 2006 en 2007. Niets echt recents.