Discussie: twee decoders
Los bericht bekijken
  #38  
Oud 11 augustus 2008, 15:51
LukeRoberts's schermafbeelding
LukeRoberts LukeRoberts is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 februari 2007
Locatie: IJmuiden / Multikabel
Ziggo Internet: ConnectMKB
DTV: Horizon
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Nu is het zo dat je per smartcard moet betalen voor betaalde abonnementen. Als je niets extra's wilt betalen, dien je dus voor het gratis pakket te kiezen.

Later schijnt(!) dit aangepast te worden naar de oude Multikabel situatie: je abonnementen betaal je per aansluiting, ongeacht het aantal smartcards. Of en wanneer dit definitief wordt is nog niet bekend.
Je zal me wel bijdehand vinden, maar hoe kom je aan deze info? Ik hoop echt dat je gelijk hebt.

Ik val onder de oude Multikabel (Regio Velsen) regeling, waarbij ik iets vans van 50 cent per extra kaart per maand betaal. Ik betaal eenmalig extra voor het totaalpakket en eenmalig extra voor Film1.

Op alle kaarten in huis is hier het totaal pakket en film1 te ontvangen, net zoals het was bij Multiokabel voor de grote fusie. Ik heb drie kaarten:
1 in de slaapkamer
2 in mijn MediaPortal PC (dubbele tuner dus dubbele kaart)

Ik lees dat mensen met meerdere decoders hun smartcard switchen als ze van kamer veranderen. De volgende stap is zeker terug naar het stenentijdperk. Belachelijk dat dit moet.

Nog iets: Bij Multikabel betaalden we nog geen tientje voor een extra kaart. Nu betalen we 30 Euro. Ik kwam hierachter toen ik van de week voor mijn vader een nieuwe kaart moest kopen omdat zijn oude kaart stuk was (volgens Ziggo).

Ik vind de prijsstijging voor de Multikabel abonnee's belachelijk. De dame bij Ziggo die bovenstaande prijswijzigingen bevestigde raadde me aan deze punten schriftelijk bij Ziggo aan te kaarten, gezien ze van Multikabel abonnees vaker deze klachten hoorde. Keurige dame overigens, maar een hele slechte verandering. "TV zoals jij dat wilt"... laat me niet lachen.

Even de historie voor MK klanten:
1. Analoge TV, meerdere aansluitingen, geen problemen.
2. We worden aangeraden digitale TV te nemen. Mooier beeld etc, extra decoders geen porobleem (0,50 cent admin kosten + 10 euro eenmalig)
3. We gaan extra betalen voor het digitale basis pakket (was gratis)
5. Multikabel wordt Ziggo
6. Extra smartcards betekent 30 euro eenmalig en maandelijks betalen per abonnement.

Het moet niet gekker worden.... Ik hoop dat de Ziggo gebruikersvereniging hier wat aan doet. Fusies zijn er om groter te worden en kosten te besparen. Ik heb het gevoel dat we hiermee juist voor de nieuwe naam aan het betalen zijn en voor de bonus van de directeur.

Slechte zaak Ziggo. Geef mij maar weer Multikabel.

Luke