Los bericht bekijken
  #232  
Oud 11 augustus 2008, 10:13
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Consument Bekijk bericht
Dat is allemaal bekend, ja. In eerste instantie kies ik ook voor de kabel maar wanneer de kabelboer me in de kou laat staan en ik niet meer met een gewone CAM, mijn mediacenter kan gebruiken op de kabel, heb ik dus een, welliswaar kwalitatief minder, maar toch redelijk goedkoop alternatief.
Eens met je frustratie over het ontbreken van een ondersteunde CAM voor in de PC, maar heb zelf meer hoop op concurrentie op de kabel.
Digitenne is voor mij absoluut geen alternatief en ga dus zeker niet in dure technische oplossingen voor DVB-T investeren.

En moet zeggen: opnames op mijn nieuwe Cisco decoder in HD zijn ronduit fantastisch vanaf Nederland 1 HD. Had de openingsceremonie van de spelen opgenomen en dat detail wil ik niet meer missen.

Alleen zou het zo mooi geweest zijn als ik dit met mijn Mediacenter had kunnen doen ipv mijn Cisco die toch behoorlijke beperkingen heeft als je Mediacenter gewent bent. Helaas werken zowel Microsoft als Ziggo op dit punt niet echt mee (en ja, ik weet dat het met Mediaportal, een DVB-C kaart en een Alphacrypt CAM officieus wel kan, maar vind die investering te groot voor iets wat elk moment opeens niet meer kan werken).