Los bericht bekijken
  #5  
Oud 10 augustus 2008, 23:05
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Klopt, ik vind de brief ook absoluut slecht, maar dan nog zou ik als ik een eigen bedrijf had willen dat die dingen goed geregeld zijn.

Die brief had dan een trigger kunnen zijn, om ervoor te zorgen dat het bedrijf geen schade kan gaan lijden.

Als het voor mij van toepassing was geweest had ik waarschijnlijk overgestapt naar een andere provider eerlijk gezegd...
Ja maar als in de brief niet staat dat je helemaal geen mailserver meer kunt draaien kun je de klanten niet verwijten dat ze iets hadden moeten doen om het op te lossen.

Er wordt in die brief notabene geschreven hóe ze het probleem kunnen oplossen (via dyndns of een andere dns oplossing hun ip-adres opnieuw aan de hostnaam koppelen als dat wijzigt omdat het nu dynamisch is).

De gemiddelde MKB'er zal echt niet uit zichzelf weten dat poort-25 dicht staat op het platform wat straks gebruikt gaat worden voor de zakelijke klanten. Sterker nog, dat wist de zakelijke afdeling van Ziggo blijkbaar ook niet volgens de mensen die wij gesproken hebben en die met ziggo-zakelijk hierover spraken.... Die kennen alleen hun 'grote aansluitingen' via glas en moesten blijkbaar hier in Noordholland alleen nog wat klein-spul opruimen wat op hun eigen US-docsis netwerkje toch wel een vreemde eend in de bijt was en hebben dat maar op deze manier gedaan zonder goed te weten wat de consequenties zijn. (tenminste daar lijkt alles op te wijzen)
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....