Los bericht bekijken
  #230  
Oud 10 augustus 2008, 16:18
Consument's schermafbeelding
Consument Consument is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2008
Locatie: Den Haag, Casema
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
@Consument: Je weet neem ik aan dat:
- Mediacenter sowieso geen HD ondersteund en dat ligt aan Microsoft, niet aan Ziggo;
- Digitenne vaak slechtere kwaliteit en minder zenders heeft dan het analoge pakket.

Maar goed, als jij er tevreden mee bent....
Dat is allemaal bekend, ja. In eerste instantie kies ik ook voor de kabel maar wanneer de kabelboer me in de kou laat staan en ik niet meer met een gewone CAM, mijn mediacenter kan gebruiken op de kabel, heb ik dus een, welliswaar kwalitatief minder, maar toch redelijk goedkoop alternatief.

Het Digitenne-signaal is bij mij thuis gewoon goed te noemen. Ik heb mijn TV wel eens op de FTA-zenders Ned.1,2 en 3 laten spelen en zie dan geen artifacts of stilstaand beeld. Wellicht dat dat anders is bij hevige regen of zoiets maar gelukkig regent het nog niet 24 uur per dag .

En laat ik het maar gewoon zeggen: ik gebruik het TV-signaal eigenlijk alleen maar om wat nieuws en amusement te ontvangen. Daar is HDTV vaak niet voor nodig. De High Bandwidth Content die men momenteel uitzendt op Geografic, Discovery Channels zal ik niet echt missen. Films koop of huur ik en als het op die manier niet te krijgen is, download ik de antieke of exotische dingen ook nog wel eens (slecht hè ).

Interessanter wordt het natuurlijk wanneer Ned. 1,2 en 3 overgaan op HD-signaal. Dan blijft de vraag wat Ziggo voor materiaal gaat blokkeren. Mocht dat me niet bevallen dan maak ik een afweging om volledig over te gaan op het kwalitatief mindere maar wel vrijere en goedkopere Digitenne. Die bal ligt, wat mij betreft, bij de kabelboer.