Los bericht bekijken
  #6  
Oud 7 augustus 2008, 23:39
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard

Op "mijnziggomobiel" staan alle gegevens van de kosten welke gemaakt zijn met de mobiele telefoon. Wat er echter bijstaat, is dat

"Het kan zijn dat de hier getoonde informatie afwijkt van de werkelijke kosten. Bij de maandfactuur wordt dit, indien nodig, gecorrigeerd."

In mijn geval is dat ook zo, want onderlinge belkosten worden WEL in rekening gebracht (terwijl dat m.u.v. het starttarief) gratis zou zijn, maar ik zie telkens andere bedragen staan. Als dat bij de maandfactuur rechtgezet zou worden, dan zou ik dat graag willen zien, maar op de factuur staat geen specificatie per gebeld nummer, dus controleren kan ik niet. Wel die cryptische omschrijving zoals hierboven ergens staat, maar dat is niet te herleiden naar de gemaakte gesprekken, en met wie er gebeld is.
Gelukkig kan er een gratis nummer gebeld worden voor opheldering, maar het zou netter zijn als de kosten van gesprekken met de mobiele telefoon, net zoals de vaste telefonie, gespecificeerd worden op de factuur. Men beschikt ergens over die gegevens, dus dat lijkt met toch niet zo moeilijk om dat op de uiteindelijke factuur te vermelden.

Bel eens met 0800-8175 voor opheldering. Bij de Ziggo helpdesk kunnen ze mij niet helpen, omdat "mobile" ergens anders is ondergebracht.
Ik ga het ook maar eens proberen.

Suc6, en ik laat wel hier weten wat eruit gekomen is.

MVG,
Ron