Discussie: Einde Ziggo
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 7 augustus 2008, 14:00
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alien Bekijk bericht
En je mag van mij de hele handel blokkeren hoor, ik heb van dit klote forum toch geen medewerking gehad.
(leden bedoel ik hier niet mee natuurlijk, die konden mij niet helpen)
Dit forum is particulier initiatief en wordt geheel betaald en onderhouden (uit ledencontributies) door de vroegere Multikabel Gebruikers Vereniging, Ziggo heeft daarmee niets te maken. Jij mag gratis gebruik maken van dit forum en hebt dat ook gedaan. Toen je jezelf voor dit forum hebt aangemeldt heb je de forum-regels geaccepteerd, daar heb je specifiek voor moeten klikken, dus je had de gedragsregels kunnen weten volgens mij.

In je originele topic is ook al geprobeerd duidelijk te maken wat het forum voor je kan betekenen. Daar hebben diverse mensen (ook Ziggo medewerkers) aangeboden om te helpen, maar aan hun reacties te zien liep dat ook niet zo lekker van jouw kant, lees anders het genoemde topic nog maar eens door. Later hebben wij de webcare mensen van Ziggo "op je af gestuurd" om je te helpen. Deze hebben contact met je opgenomen en zijn nu nog met jouw probleem bezig, wat jou blijkbaar niet snel genoeg gaat.

Dit is dus allemaal gedaan door de mensen van "dit kloteforum" zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Tsja als je dan verwijten wilt maken dat je probleem door ons niet snel is opgelost weet ik het ook niet meer.

Wij kunnen er ook niets aan doen dat jij nu een probleem hebt. Wie daaraan nu schuld heeft (jij zelf omdat je je KPN lijn hebt opgezegd of Ziggo omdat ze jou niet verteld zouden hebben dat je dit nooit op die manier moet doen) maakt verder niet uit, daar kunnen wij als forum niets aan doen en dat moet je ons dus ook niet verwijten. Je mag dat trouwens wel gewoon schrijven, daar storen wij ons niet aan. Waar we ons wel aan storen is schelden/vloeken en andere onredelijk taalgebruik.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....