Los bericht bekijken
  #1  
Oud 6 augustus 2008, 21:41
rmb24's schermafbeelding
rmb24 rmb24 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 september 2007
Locatie: Bovenkarspel / Multikabel [toen problemen nog snel opgelost werden, en de Horizon nog ver weg was]
Ziggo Internet: Connect & Play complete, Ubee EW321B
DTV: Humax iHDR 5200c, Humax 5300C, Samsung DCB-H360RS, Horizon SMT-G7401
Berichten: 433
Standaard Facturen online onbereikbaar

Vanaf het begin met ZIGGO (Medio Mei 2008) ervaar ik problemen met mijn inloggen op "Mijn Ziggo" en daarna het zelfde met mijn facturen, die ik soms wel, maar heel vaak niet ter inzage krijg. Allen die stomvervelende mededeling "Sorry...er is een fout opgetreden....probeer het later nog eens..."

En als ik het dan later "nog eens probeer, en nog eens, en nog eens...." met telkens hetzelfde resultaat, dan krijg ik een melding (in het Engels....) dat ik teveel inlogpogingen heb gedaan. Dat heb ik dan potdomme wel op verzoek van Ziggo gedaan....
Ik heb nu al een paar keer tevergeefs gebeld....(geen contact gehad, of verbroken), en reeds 8x een klachtenbrief gestuurd, waar ik slecht 1 antwoord op heb gehad, en dat antwoord getuigd ronduit van minachting voor de klant. Het stuk onbenul van de helpdesk (Mod: naam verwijderd) laat zien dat de klacht niet gelezen is, en volstaat met te antwoorden :
"
Uw gebruikersnaam voor het inloggen bij Mijn Ziggo is het deel van uw e-mailadres voor de '@'. Als uw e-mailadres bijvoorbeeld tess@ziggo.nl is, dan is 'tess' uw gebruikersnaam.

Dat weet ik *%^$$# zelf ook wel, en dat stond ook in de klacht, maar verder als de eerste regel is men blijkbaar niet gekomen.

Waarom neemt men bij Ziggo niet de moeite om een klacht goed te doorgronden, te lezen, en een adequate oplossing te bieden, inplaats van helemaal niet reageren, en als men het wel doet, met zo een lulverhaal. Denken ze soms dat wij net zulke sufkoppen zijn als de helpdesk van Ziggo?

Ik weet niet meer hoe ik mijn klacht duidelijk moet maken aan Ziggo, want zo'n helpdesk robot komt niet verder als een "copy/paste" uit de veelgestelde vragen.

Dat mijn afschrijvingen niet overeenkomen met de bedragen in de factuur, die ik bij grote toeval eens ter inzage kreeg, gaat men helemaal niet op in, terwijl dat ook deel van de klacht was.

Momenteel kom ik helemaal niet meer in "Mijn Ziggo" want na het invullen van mijn (juiste!!!!) gebruikersnaam en wachtwoord, kom ik weer terug in het Home scherm van Ziggo!

Wat een stelletje onbenullige sufkoppen hebben ze daar bij de helpdesk in dienst zeg....kan daar geen geschoold personeel voor ingehuurd worden?

Een ZEER ontevreden hel(p)desk klant.

Laatst gewijzigd door BenJ; 6 augustus 2008 om 22:37