Los bericht bekijken
  #15  
Oud 6 augustus 2008, 11:06
tomthumb's schermafbeelding
tomthumb tomthumb is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2004
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Familybundel
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 44
Standaard

En jawel! Gisteren plofte dan eindelijk de envelop op de deurmat met daarin de smartcard. Nadat ik aan het begin van de week maar weer eens besloot te bellen en nadat ik een mail had gestuurd. ( de wachttijd was overigens nog een dikke 20 minuten) Weer m'n hele verhaal afgestoken van dat dit al speelt sinds eind mei. Toezeggingen die mij al diverse keren waren gedaan stonden overigens niet op schrift en ook bij de aantekening 'consumentenbond' in het log ging bij de medewerkster geen belletje rinkelen. Met de term webcare was zij ook niet bekend. Ik had er dus eigenlijk weinig vertrouwen in dat nu wel tot een spoedige oplossing zou komen.
Later op de dag werd ik teruggebeld door een zeer kordate dame die meteen een smartcard op de post zou deed en de volgende dag had ik 'm dus eindelijk binnen.
Conclusie: wanneer je met de juiste persoon contact hebt, kunnen problemen dus in principe binnen een dag worden opgelost. Maar daarnaast denk ik dat er toch wel een behoorlijk aantal incompente mensen werkt of mensen die hun werk gewoon niet (goed) doen. Het loont dus blijkbaar om vol te houden door veel contact te blijven onderhouden. Ook heb ik duidelijk laten blijken tot mijn geduld op was en was ik een stuk minder vriendelijk dan mij lief is. Het blijft mij wel een raadsel waarom een zaak als deze al meer dan twee maanden moest duren terwijl het dus binnen een dag kan worden geregeld.
Ik ben in ieder geval blij dat deze kwestie nu tot een goed einde is gekomen...