Los bericht bekijken
  #67  
Oud 6 augustus 2008, 10:48
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Hmm... heb toch wel erg veel handshake issues bij het uit stanby komen van de Cisco. Gisteren telkens weer als ik de decoder aanzette. Inmiddels achter dat idd de versterker aan/uit zetten ook werkt, alleen met wat geduld (beeld na een halve minuut of zo).

Ook lezende de ervaringen uit een andere thread over Denon versterkers is kennelijk de aanzet volgorde nogal van belang. De handshake gaat goed als eerst de Cisco aanstaat en dan pas de versterker. Anders bijna altijd fout.

Ander teken dat de handshake niet helemaal deugt is dat de decoder zich vaak in eerste instantie met 576p meldt, terwijl hij toch echt op 720p staat. Heb dan ook geen beeld. Pas als de decoder eindelijk zich meldt en/of herkend wordt als 720p heb ik beeld.

Gisteren ook de PVR functies gebruikt: die werken prima met magnifiek beeld vergeleken met mijn Windows Mediacenter. Alleen jammer dat de controls zo primitief zijn vergeleken met Windows Mediacenter. Mis nog het meeste de skip forward/backward 30 seconden knop. Dat werkt stukken sneller en beter dan de fast forward/rewind knoppen.

Ergo: nog erg veel handshake issues, hopeliijk door een firmware update te verhelpen. Vooralsnog is het een apparaat wat ik zeker niet aan het brede publiek zou verkopen, tenzij ze graag erg veel retourneringen en helpdesk overbelasting willen.