Los bericht bekijken
  #44  
Oud 6 augustus 2008, 08:10
MartijnP's schermafbeelding
MartijnP MartijnP is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Baarn
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Humax 5050
Berichten: 64
Standaard

Ondertussen heb ik ook eindelijk beeld via de Denon 3808. Ik gebruik Monster HDMI kabels (voor weinig gekocht!). Wat was nou het probleem: Ik had de laatste firmware nog niet voor de Denon. Na de upgrade werkt het prima.

Gisteren had ik een 'vastloper' op de Cisco. Het apparaat stond uit en na een aantal uur viel me op dat de klok een verkeerde tijd aangaf (3 uur eerder). Het apparaat kon ik met geen mogelijkheid aankrijgen. Verder viel me op dat de harddisk wel draaide. Stekker eruit en er weer in en hij deed het weer.

Daarnaast heb ik de met opnemen alleen nog maar problemen gehad. Programma's die ik heb opgenomen waren allemaal 'scrambled'. Alsof er een decryptie-key ontbrak ofzo. Vreemde is dat dit 2x wel is goedgegaan. Gisteren na een reset lijkt het allemaal wat beter te werken. Tot nu toe gaat het opnemen goed.

Zal nog wat meer testen en dan een klein verslagje schrijven. Het systeem lijkt me vooralsnog nog niet stabiel genoeg voor een breed publiek. Maar in vergelijking met de 1e periode van de Samsung 360 is dit een verademing.

Toch zal Ziggo zeker moeten aandringen op ondersteuning dmv een monteur. Zoals dat nu min of meer ook al het geval is. Het juist installeren en de combinatie met allerlei andere apparatuur zal voor de huis/tuin gebruiker vaak problemen kunnen opleveren.

En als we het dan toch over Ziggo hebben dan moet er natuurlijk een Ziggo-huisstijl interface komen. Het oogt nu nog allemaal vrij amateuristisch terwijl het een behoorlijk krachtig beestje is met heel veel potentieel.