Los bericht bekijken
  #3  
Oud 5 augustus 2008, 23:40
chrisdb's schermafbeelding
chrisdb chrisdb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: -
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door topmusic Bekijk bericht
kwam er op me vakantie achter dat mijn ip is gewijzig door ziggo, waarom is onbekend, nu heb ik wel het probleem dat ik geen mail meer ontvang op mijn mailservers.

Als ik telnet naar de mailserver krijg ik ook geen antwoord meer, misschien een abuse door de vorige gebruiker van dit ip adres ??

W:\>telnet smtp.quicknet.nl 25
Connecting To smtp.quicknet.nl...Could not open connection to the host, on port
25: Connect failed

mijn ip adres is 84.105.38.219

error op mijn mailserver;
450 4.1.8 <news@update.ineedhits.com>: Sender address rejected: Domain not found; from=<news@update.ineedhits.com> to=<irc@top-music.org> proto=ESMTP helo=<vmx10.multikabel.net>

kan ook op mijn ziggo niet inloggen, pagina's geven constant errors dus ik kan ook niet controleren of mijn redirect naar mijn mailservers er nog wel instaan.

Mvg.

Zeer ontevreden ziggo gebruiker vanuit het buitenland.
Beste zeer ontevreden gebruiker , ... ik heb de instellingen voor je nagelopen.

1. De Ziggo servers hebben op 02/08/2008 om 22:50 je nieuwe adres '84.105.38.219' gekoppeld aan het top-music.org domein, dus dat gaat nog goed.

2. Het ip adres is niet geblokkeerd, dus je zou gewoon naar smtp.quicknet.nl poortje 25 moeten mogen verbinden.

Het geen wat het hierboven aangegeven probleem veroorzaakt staat in de melding die je er bij plakt: "Sender address rejected", wat betekend wat er staat: De e-mail is niet aangenomen omdat de 'verzender' (news@update.ineedhits.com) bij controle of het e-mail adres van de verzender geldig is, dit niet correct bevonden is. Overigens wordt de foutmelding door -je eigen mailserver- aangegeven, die wil de e-mail niet accepteren met deze afzender ....

Op het moment van dit tikken lijken zowel het verzendende alswel het ontvangende adres correct te werken, ik vraag me af of het probleem er nog is ... ?

Zo ja, stuur me gerust een p.m. met wat meer gedetaileerde foutmeldingen, dan kijk ik even met je mee ...

mvg,
Chris