Los bericht bekijken
  #2  
Oud 5 augustus 2008, 22:31
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Je gebruikt vermoedelijk de verkeerde inlog-gegevens op mijn-ziggo als je niet kunt inloggen, maar als je wel zou kunnen inloggen zou je de redirect gegevens nog niet kunnen zien. Die service is niet te zien op die pagina. Hij wordt ook niet meer aangeboden en is op dit moment alleen beschikbaar voor bestaande klanten die het al gebruiken.

Blijkbaar is er met je ip-wissel iets niet goed gegaan met het updaten van je ip in het mail-script. Dat moet dan denk ik handmatig aangepast worden. Ik zal eens kijken of ik een mailtje voor je kan sturen naar de juiste persoon die dat voor je kan oppakken. De mail komt daarna wel binnen denk ik, die blijft een aantal dagen hangen voordat hij onbestelbaar wordt.

Hoe probeer je te telnetten, doe je dat via een remote sessie op je eigen computer ? Kun je ook geen mail vanaf een 'normaal' mailprogramma versturen direct naar smtp.quicknet.nl vanaf dat ip of kun je dat niet doen remote ? Je webserver lijkt wel te werken als ik naar het genoemde ip probeer te http-en.

Je ip-adres kan altijd wijzigen trouwens, als je een ander mac-adres gebruikt (dat zal in dit geval niet) of bij een storing waardoor de DHCP server vervangen wordt of zo, of bij herinrichting van het netwerk in jouw regio, maar lastig als dat net gebeurt als je er niet bent.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....