Los bericht bekijken
  #1  
Oud 4 augustus 2008, 19:15
50cc's schermafbeelding
50cc 50cc is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 februari 2007
Locatie: Westerland / Multisnoer
Berichten: 14
Standaard Nieuw modem voor zakelijke klanten & Vast IP

Wij hebben een zakelijke internet aansluiting van Multikabel. Uiteraard altijd perfect gewerkt, totdat ziggo zich ermee ging bemoeien. Nu zijn wij zoals iedereen middels een brief op de hoogte gesteld dat het vaste IP zal komen te vervallen. Echter, zolang wij nog het oude modem nog hebben hangen, en zolang er geen monteur langs is geweest zullen wij ons oude vaste IP nog behouden. Aangezien wij meerdere sites (low traffic, maar niet onbelangrijk), voor meerdere domeinen mail services, FTP servers, remote access, VPN, remote backup en remote security hebben wordt het allemaal zeer lastig dat wij een dynamisch IP krijgen.

Daarom toch benieuwd wat er zou gebeuren als wij lekker simpel aan de monteur zouden vragen hoe hij dit allemaal gaat oplossen en gaat zorgen dat dit met een dynamisch IP ook nog werkt??? (Ja, ik weet het antwoord al, maar hardop denken is altijd leuk... (toch?)).

Kan toch niet? Normaliter zou ik zo overstappen maar ik heb een grote grafhekel aan ADSL en nog grote apenschurft aan KPN. Het concept van 'kabel' blijft naar mijn idee het mooiste. Vooral 'vroeger' met Multikabel...