Los bericht bekijken
  #296  
Oud 4 augustus 2008, 17:23
hvanbeek's schermafbeelding
hvanbeek hvanbeek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Zoetermeer
Ziggo Internet: Alles-in-1-Extra
DTV: Cisco 8485 PVR
Berichten: 660
Standaard

Persberichtje UPC: Eredivisie Live + Sport 1 voor 14,95...

Citaat:

UPC biedt combinatiepakket Eredivisie Live en Sport1 voor 14,95 per maand

Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland heeft voor haar klanten het beste Nederlandse en Europese voetbal gebundeld in n abonnement. Voetballiefhebbers die niets willen missen van wat er in de belangrijkste Europese competities gebeurt, kunnen bij UPC voor 14,95 per maand een combinatieabonnement nemen op Eredivisie Live en Sport1.

Fans die zich vr 28 augustus abonneren op het combinatiepakket Eredivisie Live en Sport1 kijken van september tot december voor 9,95 per maand. Daarna geldt de abonnementsprijs van 14,95 per maand.

Voetballiefhebbers hoeven met het combinatiepakket Eredivisie Live en Sport1 geen hoogtepunt meer te missen uit de Nederlandse Eredivisie en de belangrijkste buitenlandse voetbalcompetities. Via Eredivisie Live zijn alle wedstrijden van de Eredivisie rechtstreeks te volgen. Sport1 zendt als enige zender in Nederland de belangrijkste wedstrijden uit de Engelse Premier League, de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A, de Franse Ligue 1, de UEFA Champions League en UEFA Cup rechtstreeks uit.

Het combinatiepakket Eredivisie Live en Sport1 kan worden aangevuld met Film1. Voor 26,95 per maand ontvangen abonnees niet alleen sport, maar ook een breed scala aan de nieuwste films zonder reclameonderbrekingen. Wanneer klanten vr 28 augustus een abonnement op dit combinatiepakket afsluiten, betalen zij voor de periode september tot december 24,- per maand.

Eredivisie Live
Eerder al maakte UPC de abonnementsprijs van Eredivisie Live bekend. Voor 9,95 biedt UPC vier kanalen aan live voetbal, club televisie, Wedstrijd Gemist en meer. Sluiten klanten vr 28 augustus een abonnement op Eredivisie Live af, dan geldt van september tot december een speciale prijs van 6,- per maand. Abonnees van UPC Digitale TV kunnen wedstrijden per keer bestellen zonder een abonnement op Eredivisie Live. Zij betalen dan 5,95 per wedstrijd.

Ook op Sport1 en Film1 zijn losse abonnementen af te sluiten. Om de genoemde zenders of losse wedstrijden te kunnen bekijken, hebben klanten een abonnement op het UPC Standaardpakket Radio en TV en UPC Digitale TV nodig. Details over abonnementsprijzen en -vormen zijn te vinden op www.upc.nl.

Overzicht abonnementen

Abonnement
Tarief (per maand)
Eredivisie Live
9,95
Eredivisie Live + Sport1
14,95
Eredivisie Live + Film1 & Sport1
26,95

Abonnement
Promotietarief
Eredivisie Live
Abonnement afgesloten vr 28/8/2008:
De eerste 3 maanden 6,- per maand
Eredivisie Live + Sport1
Abonnement afgesloten vr 28/8/2008:
De eerste 3 maanden 9,95 per maand
Eredivisie Live + Film1 & Sport1
Abonnement afgesloten vr 28/8/2008:
De eerste 3 maanden 24,- per maand
en idd met UPC hebben we niks te maken...maar genaaid voel ik me wel door die ouwe vent!