Discussie: Ziggo TV-Storing
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 4 augustus 2008, 14:39
Ziggo Webteam_Geoffrey's schermafbeelding
Ziggo Webteam_Geoffrey Ziggo Webteam_Geoffrey is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
aan de telefoon het probleem uitgelegd en verteld dat er meer mensen in mijn buurt er last van hebben.
eerst wou hij dat ik wat testen ging uitvoeren bij ziggo.speedtest.net en die aan hun wou doorgeven volgende week of zo.

...

als ik wat meer weet dan hou ik jullie op de hoogte.

Beste TRaSH,

Ik ben inderdaad ook benieuwd wat de monteur gaat zeggen.
Wat mij alleen dwars zit, is dat de helpdesk medewerker u verzoekt om een speedtest te draaien en die pas later toe te sturen.
Meestal kan deze per direct gemaakt worden (mits er een internetverbinding is natuurlijk) en kunt u die gelijk doorgeven terwijl u aan de telefoon zit.
Ondanks dat kan de lijn als nog worden gemeten. Misschien kan ik wat voor u betekenen. Mocht u toevallig een klant zijn van het voormalige @Home-gebied, dan kunt u mij gerust een privébericht sturen met postcode en huisnummer zodat ik uw lijn kan doormeten. Een toevoeging van een bereikbaar nummer is ook aan te raden om die dan mee te zenden. Dan kan ik gelijk bellen als ik iets constateer wat niet juist is.

Bij de Digitale TV ligt het anders. Daar zou ik graag willen weten wat de Ber-waarde is. Die kunt u oproepen met de info-knop (3x indrukken)
Gelukkig zitten hier veel mensen die op het forum al genoeg antwoorden leveren omtrent degradatie met TV Digitaal en hoop ik ook dat wij hier snel kunnen reageren.
Ten slotte keer ik weer terug op het monteurstukje. Ik ben zeer benieuwd wat deze gaat zeggen.