Los bericht bekijken
  #5  
Oud 3 augustus 2008, 22:07
Herman74's schermafbeelding
Herman74 Herman74 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2008
Locatie: Amersfoort / Ziggo
Ziggo Internet: Geen internet
DTV: Humax 9200C / Cisco 8455DVB
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vincelw Bekijk bericht
Als ik de live beelden terug heb gespoeld en er start een (eerder al geprogrammeerde) timer opname, dan wordt de time shift gewist, springt het beeld over naar de live beelden en is terugspoelen niet meer mogelijk.Indien ik live beelden heb gepauzeerd en er start een timer opname, wordt het beeld hervat met live beelden. Hervatten van de gepauzeerde beelden is dan niet mogelijk. Ook terugspoelen kan helaas niet.Hebben meer mensen hier last van? Is dit door mijzelf op te lossen?
Ik heb het even uitgeprobeerd en bij mij blijft de timeshift buffer gewoon behouden als ik vertraagd kijk en er een timer opname start.
Het springen naar de live beelden had ik toevallig vanmiddag wel een paar keer, maar daarna kon ik weer terugspoelen in de buffer naar waar ik gebleven was. Niet zo'n ramp dus. Ik weet niet precies wanneer dit gebeurde, maar het kan zijn dat er een opname gestart werd. Als ik het nu weer probeer dan springt hij trouwens niet terug, maar blijf ik gewoon vertraagd kijken. Treedt niet altijd op dus.

Ik heb wel een probleem met de buffer wanneer deze vol is (na ongeveer een uur kijken - de balk onderin is dan helemaal vol). Als ik een film bijvoorbeeld 10 minuten vertraagd bekijk, dan springt deze na een uur ineens 10 minuten vooruit en kan ik niet meer terug spoelen (in de praktijk erg vervelend). Even heen en weer zappen om de buffer te legen lost het probleem weer even op. Hetzelfde merk je als je een uur lang niet zapt en dan terug wilt spoelen: de buffer is onbruikbaar.
Ik heb net de hard disk geformatteerd en de fabrieksinstellingen terug gezet, maar het probleem treedt nog steeds op.
Heb jij daar ook last van?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HB Bekijk bericht
Dit is helaas een normaal gegeven voor de Humax ook als je naar een andere zender overschakelt word de timeshift buffer geleegd.
/HB
Het is bekend dat de buffer wordt geleegd als je naar een andere zender overschakelt, maar bij het starten van een (enkele) opname moet hij gewoon behouden blijven (en bij mij gebeurt dat ook). Je verliest je buffer pas als je al een opname hebt lopen en er dan nog een tweede opname gestart wordt.