Los bericht bekijken
  #94  
Oud 3 augustus 2008, 00:22
Jdd's schermafbeelding
Jdd Jdd is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ziggo (Casema)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: 9401 | Alphacrypt 3.19 (W4000)
Berichten: 1.087
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door qwerty Bekijk bericht
Ik vraag me af in hoeverre hier samengewerkt wordt door de kabelaars en degene die die (waardeloze) kanalen leveren om concurrentie tegen te gaan. Hierbij bedoel ik dus dat de kabelaars geld krijgen om de concurrerende kanalen niet uit te zenden.
Er wordt al zo lang om scifi geroepen.

Wat betreft de quote, dat weet ik wel bijna zeker Ziggo is commercieel die wil geld verdienen. Als iemand grof wil betalen om rommel als het gesprek tvoranje of overig thema herhaal kanaal op de de kabel te krijgen, dan zullen ze geen nee zeggen.

Letop wij zijn alleen maar de sappies die graag willen betalen om beeld af te nemen. De werkelijke verdienste ligt mijn inziens aan wat de content leverancier per huishouden wil betalen om op de kabel te komen.

Hierin ligt de macht van de kabel exploitant, en als zij een "gratis" kanaal of een kanaal waar ziggo voor moet betalen kunnen vervangen dan zullen ze dit niet nalaten. Hens ook het plotseling verdwijnen van cbees en het verschijnen van jimjam.

Ik denk dat dit ook de reden is dat scifi maar niet komt, scifi wil een positieve of neutrale geldstroom zien.

Wat ik niet snap is dat men voor betaal kanalen geen apparte pakketten maakt (al zit er maar 1 zender in zo een pakket). Dan worden de kosten (inc die van ziggo volledig bij de consument neergelegd, en wordt digitaal veel interresanter.

Maar wel of geen per zender keuze, per betaalzender keuze. ik heb nog nooit een ziggo official zijn vingers zien branden over een uitspraak wat betreft dat concept.