Los bericht bekijken
  #35  
Oud 2 augustus 2008, 13:02
Vincemeister's schermafbeelding
Vincemeister Vincemeister is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 juni 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Humax 5050C
Berichten: 9
Smile Geprobeerd interactieve tv te bestellen

Ik zat vroeger bij casema (ook toen al alles-in-1) en wou per vandaag overstappen naar ziggo alles-in-1 met interactieve tv.

Nu verbaasde ik mij over de volgende drie dingen die mij werden medegedeeld:

Er blijkt geen korting te worden verleend op alles-in-1 icm interactieve tv. Wel op de HD decoder, wel op de harddisk decoder, maar niet op de interactieve tv. Ja, je kan kiezen voor een gratis decoder, maar die krijg je ook als je voor het standaard alles-in-1 abo gaat. Waarom voert Ziggo geen extra kortingsoptie in voor interactieve tv?

Verder betreft het een doe het zelf pakket volgens de medewerker terwijl ik iedereen hier hoor over het langskomen van een monteur (soms zelfs drie tegelijk ). Met mijn technisch inzicht leek een monteur wel erg handig, zeker omdat een nieuwe AOP moet worden aangebracht. Is dit zelf voor de niet technische mensen onder ons makkelijk te installeren?

Blijft je oude smartcard en decoder die ik bij casema abo heb gekregen nog werken zodra men overstapt op ziggo alles-in-1 met standaard tv? Dit zou erg handig zijn want dan kan een tweede tv van digitale tv worden voorzien?
Echter zou dan de korting van een extra decoder bij het bestellen van interactieve tv wel vrij nutteloos zijn aangezien ik maar twee tv's in huis heb staan en dan drie werkende decoders/smartcards zou hebben, nl die van cisco, de gratis meegeleverde en die van casema.


Na al deze berichten en onzekerheid ervoor gekozen om voor nu alleen over te gaan op ziggo-alles-in-1 zonder de interactieve tv. Is goedkoper dan casema alles-in-1 en in verhouding sneller internet. Dan maar geen Olympische spelen in HD.