Discussie: Ziggo Wordt Wakker
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 1 augustus 2008, 00:52
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Dus als er ergens in de organisatie wat misgaat, mag degene die toevallig de telefoon opneemt en er niets aan kan doen wel uitgekafferd worden?

Beetje meten met twee maten.
Dit is zeker niet met twee maten meten, ik kan mij wel er iets bij voelen dat je als klant na de zoveelste telefoontje en/of schrijven het zat bent omdat je weer eens niet gehoord wordt. Tegen de eerst volgende medewerk(st)er in de organisatie ga je dan schreeuwen uit kwaadheid. De klant is immers al opgefokt dat hij/zij geen antwoord krijgt over zijn probleem.

Kan toch wel aannemen dat aan als iemand bij een helpdesk, frontoffice of klantenservice werkt capabel genoeg moet zijn om te bewerkstelligen dat er toch wel iets gedaan wordt aan een probleem in het belang van de consument/klant of zie ik dit verkeerd. Lijkt mij trouwens geen goede zaak, ook niet in belang van de organisatie.

Daarentegen valt het mij steeds meer op en niet alleen bij Ziggo maar bij meer grotere bedrijven, dat kennis, service en klantgerichtheid steeds meer op een lager pitje komt te staan.