Discussie: BBC3 en BBC4
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 1 augustus 2008, 00:09
goziggo's schermafbeelding
goziggo goziggo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 juli 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: Totaal
Berichten: 4
Angry BBC3 en BBC4

Mijn kinderen keken altijd graag overdag naar BBC3 en BBC4. En ineens zijn ze verdwenen. Geen CBeeBees meer. Geen Lazytown, geen Big Cook Little Cook. Geen spelenderwijs meer Engels leren. Zomaar van de ene op de andere dag.

Ik vroeg me af waarom en legde de vraag neer bij de klantenservice van TV Home.

Ze kwamen niet verder dan

Citaat:
Het zenderpakket van televisie van Ziggo is landelijk vastgesteld. Alle reacties over zendervoorkeur van abonnees, nemen wij op in onze administratie. Als er veel vraag is naar een bepaalde zender, kunnen wij proberen deze op te nemen in ons zenderpakket.

Wij vinden het jammer dat wij het ochtendprogramma van BBC3 en BBC4 niet meer kunnen aanbieden. Wij kunnen u geen antwoord geven op de vraag waarom deze zender niet meer beschikbaar is. Uw vraag en suggestie geven wij door aan de afdeling die over dit onderwerp gaat.
En toen hoorde ik helemaal niks meer. Daar ga je dan met je "totaal"pakket. ("als er veel vraag is ...", wat nou vraag? daar heb ik toch een totaalpakket voor genomen?)

Wie kan me meer vertellen over het hoe en waarom van het verdwijnen van BBC3 en BBC4 overdag? En hoe krijgen we het weer terug?