Los bericht bekijken
  #169  
Oud 31 juli 2008, 22:07
osihans's schermafbeelding
osihans osihans is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 mei 2008
Locatie: Zwolle (@Home)
Ziggo Internet: Connect & Play, Horizon, Asus AC1900
DTV: Horizon GMT 7400, Humax iHDR-5200C, Cisco 8485 DVB HD PVR
Berichten: 217
Thumbs up Decoder ontvangen en nette reactie

Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden.
Deze week heb ik mijn decoder ontvangen. Een Humax. De decoder is goed. De bijgeleverde kabel zo slecht dat ik niet eens beeld kreeg . Een ouwe, goedkope kabel van mijn videorecorder deed het gelukkig wel en daarna een goeie gekocht. Nu prima beeld.
Vanuit Groningen ondertussen contact gehad met één van hun medewerkers die naar mijn idee probeert een aantal zaken te verbeteren.
Hieronder de tekst van de laatste mail:

Ik ben ervan op de hoogte dat er geen bevestigingsbrieven worden verstuurd. Ik ga dit nogmaals aankaarten. Ook kan onze communicatie richting de klant beter, dat ben ik met u eens.

De snelheid van uw internetabonnement zal pas medio september/oktober verhoogd worden. Tot op het moment van vandaag is er niets aangepast w.b. uw abonnementsvorm.

Het internet en telefonie gebeuren kunnen wij dus niet beinvloeden c.q. bespoedigen. Wel willen wij u tegemoet komen door u 2 maanden gratis TV Digitaal Totaal, Film1 en Sport1 aan te bieden, na uw previewperiode.

Hoe staat u hier tegenover?


Het aanbod voor twee maand extra gratis het extra pakket heb ik natuurlijk aangenomen.
Jullie weten nu ook dat de snelheidsverhoging nog wel even duurt. Ook wordt duidelijk waarom er verwarring is over de bevestigingsbrieven.

Gezien de laatste ontwikkelingen blijf ik voorlopig wel bij Ziggo. Over de verbinding, kwaliteit telefoon en televisiebeelden heb ik in elk geval geen klachten.