Los bericht bekijken
  #277  
Oud 31 juli 2008, 16:29
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door @Home web klantcontacten2 Bekijk bericht
Ziggo biedt voor 14,95 Eredivisie Live met 4 kanalen, waarbij alle wedstrijden live te volgen zullen zijn. Een aantal andere partijen bieden slechts 2 kanalen, met als consequentie dat niet alle wedstrijden van je favoriete club live te zien zijn. Deze uitgeklede versie is dan ook vaak iets goedkoper.
Ziggo vindt het belangrijk om alle beschikbare content aan onze abonnees aan te kunnen bieden. Dat proberen we in een breed en zo aantrekkelijk mogelijk pakket te doen. Het door ons aangeboden Eredivisie Live pakket is met 14,95 geprijsd overeenkomstig de Eredivisie CV richtprijs.
Voorlopig bieden wij het product echter aan voor 9,95, ofwel 5 euro onder de richtprijs.

Met vriendelijke groet

Ziggo Webteam
Dit is communicatie? Voorlopig voor 9,95, nee niet voorlopig dus. Jullie bieden het aan voor 14,95, echter dit jaar krijgen we een stukje korting. De 'normale' prijs is toch echt 9,95 het gehele voetbalseizoen (zie UPC). Ziggo pakt gewoon de bovengrens om zo 5,= extra winst in de zak te steken. Daar trappen we dus niet in.

Bovendien is 14,95 voor de gebode content veel te hoog voor de meeste klanten van Ziggo, dus dit hele bericht van het webteam is dom gelul.