Los bericht bekijken
  #6  
Oud 31 juli 2008, 14:17
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door abyss Bekijk bericht
Hoezo grap
Nee dit is geen grapje, hoezo eigenlijk?
Ik dacht te weten dat de compatibility problemen al in 2003 waren opgelost
Grap doelde ik op het antwoord van Tja.

Citaat:
Wat is nou de reden dat dit nooit gaat werken.
Waar kan ik dit terug vinden dan?
Behalve de configuratie files dan wat volgens mij geen probleem moet opleveren
Het zal nooit gaan werken omdat een kabelmodem door Ziggo zelf geleverd wordt, je mag geen eigen modems gebruiken. Modems die niet geregistreerd zijn kunnen niet inloggen in het systeem en zullen dus nooit werken. Verder kun je zelf de configuratie-files niet aanpassen. Die staan op het Ziggo netwerk. In het systeem is bekend welk type modem jij hebt en het mac-adres (serienummer) en ook welk abonnement jij hebt. Op het moment dat het modem zich aanmeldt wordt het juiste 'profiel' naar je modem gestuurd. Daardoor wordt o.a. de snelheid van je verbinding bepaald. Zo'n profiel bestaat dus alleen maar voor de bekende modems die door ziggo zelf geleverd worden, een zelf-gekocht-modem komt daar dus niet in voor en zal zich dus nooit kunnen aanmelden en werken.

Citaat:
En waaruit maakt u op dat het duurder is.
Gratis is altijd goedkoper dan iets wat je in amerika moet kopen en niet zal werken. Ziggo levert jou een gratis modem, daarmee kun je zo je computer met een kabel aansluiten.

Wil je draadloos werken dan moet je zelf een draadloze router of accesspoint kopen, dat kan voor bedragen vanaf een euro of 30.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....