Los bericht bekijken
  #266  
Oud 31 juli 2008, 13:34
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hvanbeek Bekijk bericht
ik heb lensen..wellicht maakt dat wat uit? hoewel tegen het verwijderen van kritische berichten is geen goede bril opgewassen. Gaat de "MGV" nog wat doen met deze klachten?

H
Kritische berichten worden niet verwijderd.
Berichten die niet voldoen aan de forumregels wel. De forumregels zijn opgesteld om de sfeer op het forum niet uit de hand te laten lopen, ruzies te voorkomen en de leesbaarheid van het forum te waarborgen. Deze forumregels zijn niet vreemd en worden op veel forums gebruikt. Veel meer dan normale omgangsvormen staat er niet in. Elk Forumlid heeft deze regels kunnen lezen bij registratie en klikt dat ze ermee akkoord gaan.

De MGV heeft vragen gesteld over het voetbal-tarief en het feit dat het tarief aangepast is. Het antwoord daarop weet je. De MGV heeft ook haar ongenoegen geuit over het hoge tarief, Ziggo is zich hiervan heel goed bewust, maar blijkbaar niet onder de indruk van de mening van de klanten. Meer kunnen wij niet doen. De markt zal zijn werk wel doen. Als Ziggo meent dat ze een 50% hoger tarief kan vragen dan UPC staat ze dat natuurlijk vrij. Het enige wat de consument daaraan kan doen is niet ingaan op het aanbod en het desnoods afnemen bij de concurrentie. De negatieve publiciteit die dit oplevert heeft men blijkbaar ingecalculeerd, maar lijkt mij niet goed voor Ziggo.

Ik kan me niet voorstellen dat Ziggo's afspraken met de KNVB zoveel slechter zijn dan UPC, ze verdienen er dus meer op dan UPC. Of UPC nog winst maakt op het pakket weet ik niet, misschien gebruiken zij het met verlies als klanten-trekker. Dat Digitenne goedkoper is zou nog te verklaren zijn door het feit dat zij maar 2 kanalen leveren. Tele2 biedt aan bestaande klanten of combi-abonnementen blijkbaar goedkoper aan dan hun standaard 14.95. Ziggo kiest er blijkbaar (nu nog) voor om dat niet te doen. Als niemand bereid is om er 14.95 voor neer te tellen of bereid is naar de concurrentie te gaan zal er wel iets met de prijs gebeuren neem ik aan. Echter of er concurrentie is, is maar de vraag. Je kunt het 9.95 abbo van digitenne nemen, maar dan heb je wel maar 2 kanalen. Het UPC aanbod is niet relevant omdat dit niet je kabelaar is.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....