Los bericht bekijken
  #120  
Oud 30 juli 2008, 23:30
bassie20's schermafbeelding
bassie20 bassie20 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 maart 2008
Locatie: Oosterblokker/Multikabel
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Samsung HD
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Heb je geen brief gehad een tijd geleden hierover ?
Stond daar nog iets in over de mail-mogelijkheid die zou vervallen?

We hebben in een gesprek met Multikabel eind mei aangedrongen om deze actie met zakelijke abonnees anders te doen, maar Multikabel was heel star en wilde van geen andere oplossing weten.

De oplossing die twsgsm beschrijft werkt mogelijk niet met een zakelijk abbonnement omdat die gegevens die het 'eigen-mailserver' script nodig heeft in een andere database zitten. De "eigen-mailserver" is ooit opgezet voor particuliere klanten. Misschien is het dan handiger om een consumenten-abonnement te nemen, is nog goedkoper ook. Je hebt dan alleen geen SLA. Je kunt proberen na te vragen bij Raymond via een PB wat je mogelijkheden zijn als je de mailserver wilt behouden.
Nee, alleen een brief dat we een snellere verbinding krijgen maar het vaste IP komt te vervallen, dit was geen probleem met dyndns.
Heb ook meerdere malen met deze vragen Ziggo gebeld en krijg geen antwoord. Wat nu, we zijn niet de kruidenier op de hoek, maar een midden/groot bedrijf volledig afhankelijk van internet en mail.
Sorry wat betekent SLA?
We beginnen het al te merken, slechte upload veel klachten van klanten dat ze geen up to date info ontvangen, na 14.00 slechte internet verbinding. Thuiswerkers kunnen moeilijk of geen contact maken.