Los bericht bekijken
  #91  
Oud 30 juli 2008, 16:31
Double J's schermafbeelding
Double J Double J is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 juli 2008
Locatie: Enkhuizen eX Multi
Ziggo Internet: Fam 3/1 Motorola SBV5121E - UBEE -D-Link 825
DTV: Samsung 9401R / B270R
Berichten: 27
Post Sci-Fi kanaal erbij.!!

Ik heb zojuist even de oudere berichten gelezen in het forum en het doet me goed dat er dus meerdere mensen zijn die een liefhebber zijn van het Sciense Fiction genre in de breedste zin van het woord..
Daar kan ik me ook helemaal in vinden.
Het enige wat in nog niet zo snel kon vinden op de MGV site is een link naar de mediaraad of iets dergelijks om het een beetje beter onder hun aandacht te brengen.
Ik heb zelf al maanden geleden een petitie getekent op de site van Scifi-tv.nl ( toen nog voor Casema) met de hoop er een beetje vaart achter te zetten maar daar gebeurt er blijkbaar ook niet veel mee.
Daarna had ik de hoop gevestigd op het nieuwe blad van SciFinow (zie Scifinow.nl) maar dit mocht helaas maar drie maanden duren waarna de Rentmeesters van F&L de stekker eruit trokken (het is hun eigenschuld dat het blad nagenoeg niet te vinden was in de winkel) wegens tegenvallende verkoopcijfers.
Dus bij deze hoop ik dat Ziggo er voor ons een beetje vaart achter gaat zetten .
Er zijn al zoveel praat en thema zenders in het pakket maar niets voor de Sciense Fiction fans ( of het moet komen omdat de commercieële zenders al beslag hebben gelegt op alle beschikbare Scifi programma's voor de nederlandse markt.)
We wachten het af....... maar hopelijk niet te lang.....