Los bericht bekijken
  #10  
Oud 30 juli 2008, 00:48
paul83's schermafbeelding
paul83 paul83 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 juli 2008
Locatie: Oosterhout/Casema
DTV: Samsung
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Dat klopt, want Guideplus heeft in principe niets met de kabel te maken, maar is een particulier bedrijf die een TV-gids levert. Veel HDD recorder fabrikanten hebben daar een samenwerking mee en daardoor levert guideplus deze informatie via de zender van Eurosport.

Wat je op je digitale TV ontvanger ziet is een TV-gids die door Ziggo geleverd wordt en toegesneden is op de kanalen die Ziggo aanbiedt. Voor zover de EPG informatie bekend is wordt deze voor alle kanalen geleverd.

Guideplus levert niet alle kanalen die jij op de kabel hebt maar alleen de meest gebruikte. Zie hun website.
aha op die manier. Zoiets verwachte ik dus al. Dus dan wordt het opnemen + tv kijken van programma's die via de officiele weg geleverd worden via Guide+ een lastig verhaal. Of zou je dan alle zenders die niet in de EPG staan op de HDD recorder handmatig moeten programmeren / opnemen?

Want opnemen via de L2 / AV1 ingang zoals mijn HDD recorder verbonden is met de samsung receiver lukt niet, is dit geblokkeerd door ziggo?

Ik denk dat mijn hele verhaal wel voorkomt bij meerdere gebruikers en ik kan de info in dit topic ook nergens terugvinden op de website van ziggo bij de FAQ of iets dergelijks..