Los bericht bekijken
  #79  
Oud 29 juli 2008, 11:22
Bordewolf's schermafbeelding
Bordewolf Bordewolf is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: @home Cogas-gebied
Ziggo Internet: Internet Regelmatig
DTV: Nokia
Berichten: 345
Standaard

Ziggo zou eigenlijk eens echt moeten luisteren naar de klant. Tot nu toe begon zo rond augustus de ellende met een enquete die naar een selectief deel van de klanten werd gestuurd. De vragen die gesteld werden zorgen voor allemaal dezelfde antwoorden. Kortom de enquetes zijn zeer subjectief en komen uit bij wat Ziggo uiteindelijk wil.

In september/oktober/november komt Ziggo meestal met de toevoegingen (lees vervangingen). Dit jaar heeft Ziggo het is gemakkelijker. Er verdwijnen landelijk 2 analoge zenders = maximaal 16 digitale zenders. Daarnaast 5 PO-digizenders. Totaal kan met 19 zenders toevoegen en de rest zo laten zoals het is.

Wat wil ik ?
- SciFI USA
- ZoneHorror
- 13th Street
- Een zender bij goede ondertitelde scandinavische films
- Een ziekenhuis/dokterzender (volgens mij zou dit een doorslaand succes zijn), waarin allerlei operaties van top tot teen, besprekingen van ziektes en de welbekende programma's die we kennen van publieke omroep
- Een of twee extra belgische zenders (zal wel weer niet lukken)
- Sky News
- MTV2
- Comedy Central Family (staat al aangekondigd).
- Xite (zal weer ten kosten gaan van een andere muziekzender ben ik bang)

Dat zijn er al 10, dan heeft Ziggo ook nog eens 4 zenders nodig voor eredivisievoetbal (of worden deze gedeeld met Sport1) en ruimte voor Uitzending Gemist (overigens wordt dit weer een flop omdat e.e.a. veel te duur is, bij UPC krijg je voor een gering bedrag de decoder te huur en heb je ook het totaalpakket)

Mij valt tegen (en kan dus weg):
- Fan TV: geen nieuwe produkties en weinig interessant
- Zizone: bestaat dat nog steeds????????????????
- De 5 reeds genoemde PO-omroepen, o.a. Omega, Geloven, Opvoeden, Nederland-E

Er zullen ben ik bang wel weer een hoop zenders verdwijnen die publiekslieveling zijn. De franse zenders bijvoorbeeld, TVE, 1 van de MTV-zenders, een duitse zender. Men denkt bij Ziggo dat wanneer het door een kleine publiek bekeken wordt het niet interessant is, maar voor dat kleine publiek is digitale tv juist een uitkomst omdat men JUIST deze zenders daar kan ontvangen.

Dus Ziggo: doe dit jaar eens gek en VERVANG NIETS, maar VOEG TOE!