Los bericht bekijken
  #59  
Oud 28 juli 2008, 20:48
johan41's schermafbeelding
johan41 johan41 is offline
Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2008
Locatie: zeist/casema
DTV: Cisco
Berichten: 39
Standaard

Ik heb de hoofdaansluiting met een eén-gats-doos in de meterkast zitten. Hier maak ik al reeds gebruik van een (kwalitatief goede) spaun-versterker die in totale 5 aansluitingen aanstuurt en versterkt. In de huiskamer zit een twee-gats-doos voor radio en tv. Mijn huis is 2 jaar oud.

interactieve tv werkt nog niet. Interactieve tv is voor mij bijzaak en het moet mij zeker geen bijkomende nadelen opleveren. Het gaat mij om de Hd-decoder met pvr. Nu heeft anoniem al geadviseerd (waarvoor dank) om mijn eigen spaun-versterker in de serie te zetten omdat deze waarschijnlijk de benodigde frequentie van het retoursignaal spert. Verder moet ik de ziggo-versterker rechtstreeks op de SA box aansluiten. Ik moet dan een één-gats-doos in de huiskamer nemen. Wat ik eigenlijk ik niet wil dat ik analoge radio door die splitter moet gaan luisteren (heb een kwalitatief zeer goede en kostbare analoge radio en wil geen digitale radio via de decoder luisteren). Verder split die splitter ook het tv-signaal.

Ik heb de volgende vragen:
- Verslechtert die splitter het tv-signaal?
- welk HDMI-resolutie moet je kiezen op een hd-ready panasonic th-42px80? dus geen full hd tv. Ik zit op 5 meter afstand. 1080i heeft dan toch geen zin?