Los bericht bekijken
  #6  
Oud 28 juli 2008, 16:48
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jansam Bekijk bericht
Vinnie-Terranova: Bedankt voor je reactie. Toch vind ik het jammer dat ik weer een negatief bericht moet melden. Na netjes te woord te zijn gestaan, bij het callcentrum, bij mijn melding zondag en miin vraagstelling vandaag "wanneer een herstelling verwacht mag worden", hoor ik nu dat diverse gebruikers bij hun melding gisteren en vandaag te horen krijgen dat deze storing nog niet bekend is. Ik persoonlijk weet heel zeker dat zeker 10 gebruikers per telefoon en internet het niet werken van TV, internet en telefoon op zaterdag en zondag gemeld hebben. Tevens kregen zij vandaag op deze melding te horen dat het 2 werkdagen duurt voordat een reparatie een feit is. Jammer dat men zit te liegen in het call centrum of dat men er niet op de hoogte is. Erg vreemd in dit digitale tijdperk waar alles kan worden opgeslagen en worden opgezocht. Dus tot en met woensdag vroeg naar bed!!
Tja... ik denk dat dit inderdaad een administratieve tekortkoming is van ziggo. Als je de helpdesk belt heb je ook een optie om te beluisteren of er in jou postcode gebied een storing bekend is. Meestal is dit (vooral in het weekend) niet actueel. De callcenter medewerker zijn veelal gewoon studenten, die uit het scherm lezen of er wel of geen storing bekend is. Die zullen hetzelfde zien als jij te horen krijgt bij de ''storingslijn''. Het ligt dus niet aan de mederwerker op de helpdesk maar meer aan de strategie en administratieve nalatigheden bij ziggo, maar dit ''vroeger'' ook al zo.

Het lijkt me buitengewoon vervelend dat je geen gebruik kunt maken van je ziggodienst. En ik geef toe er zitten inderdaad verbeterpunten in de strategie.

Sterkte en hoop dat je snel weer tv kunt kijken anders heb je er over 9 maanden geen tijd meer voor........
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 29 juli 2008 om 01:19