Discussie: Digitenne vs Ziggo
Los bericht bekijken
  #16  
Oud 28 juli 2008, 16:41
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SANEX^ Bekijk bericht
Ik ben van Digitenne overgestapt naar digitale televisie van Ziggo, en het kwaliteitsverschil is echt enorm groot. Digitenne is op een LCD-televisie (althans op mijn 42") echt een ramp, terwijl het er op beeldbuis dik prima uit ziet. Daarnaast woon ik aan een redelijk drukke straat, en bij elke brommer die langs rijdt valt m'n beeld een dikke 2 seconden weg wat ook de nodige ergenissen oplevert. Rond etenstijd als de bestelbrommers de straat over gaan dan hoefde vanwege ergenissen ik de televisie eigenlijk al niet aan te zetten.

Qua administratie heeft (had dan voor mij) Digitenne het dik prima in orde. De kwaliteit van de dienst zelf is echter behoorlijk ***, en bij Ziggo ervaar ik het net andersom.

Op LCD schermen zie je al snel dat de kwaliteit minder is...... Digitenne staat er inderdaad om bekend dat het niet alleen kwaitatief minder is (Met name als je kijkt op lcd schermen boven de 40 inch) maar ook erg storingsgevoelig is. De verhalen van storing als er een tram langs rijdt is een ieder wel bekend, (jou brommerverhaal is dus een ander voorbeeld) Ik heb wel eens een testje gedaan met digitenne en kabel van @home. op het zelfde 40 inch lcd scherm. Maar ik zal mijn @home (nu ziggo digitale tv niet meer kwijt willen. Is echt toppie.
Als je inderdaad zorgt dat je administratief niet te veel wijzigingen door voert, zit je bij ziggo goed. Want als je eenmaal goed in het systeem verwerkt bent. (zoals ik) heb je geen klagen, en levert ziggo je een topproduct!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE