Los bericht bekijken
  #58  
Oud 28 juli 2008, 11:08
Royz's schermafbeelding
Royz Royz is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juli 2008
Locatie: Zoetermeer/Ziggo(casema)
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 77
Standaard

Ik heb nog een paar bugs waarvan ik denk dat die nog niet zijn genoemd:

  • regelmatig heb ik dubbele zenders (soms wel tot 4x toe) in de EPG staan, erg vervelend en te verhelpen met het opnieuw zoeken van zenders.
  • De pauzeer knop werkt de 1e keer nooit bij LiveTV. Workaround: dubbeldrukken op de pauzeerknop.
  • Het is mij totaal niet duidelijk welke stappen ik moet ondernemen om interactieve tv en tvtheek programma's af te spelen. Ik kom in de lijst met programma's maar verder kan ik niks? (kitaro gaat dit al uitzoeken, maar toch voor de volledigheid hier genoemd)
  • Radio onthoudt niet de laatst keuze zender? Iedere keer als ik naar radio schakel dan start hij op zender 830 oid, een keuze zender die niet in mijn standaard pakket zit (met de nieuwe smartcard uiteraard wel, maar ik heb hem eerst getest met mijn oude smartcard)
  • Als je op OK drukt bij een programma, wordt er ingesteld voor tijdsopname voor dit programma. Ik snap de voorkeur voor tijdsopname(klokje) boven programma-opname (R) niet helemaal?
  • In het Audio en Video menu heb ik 2 geluidsopties, Sound <Original of stereo> en daaronder staat Surround en die kan ik niet wijzigen en die staat op <stereo>. Heb ik dus nog alleen maar stereo output.
Wishlist:
  • Bookmarking voor opgenomen programma's
  • (usability issue)Als je op OK drukt krijg je een lijst met zenders te zien, kan ik daar makkelijker doorheen scrollen ipv constant per 1 naar beneden te gaan? Het zou lekker zijn als je met een key per 10 verder kon? (naar links of naar rechts drukken betekent een andere lijst waar je doorheen kan scrollen) Staat al in de TS als puntje 9 in de wish list!
  • (usability issue)Soms vind ik het wel grappig om te kijken wat er speelt en dan blader ik de EPG door t/m zender 999. Helaas gaat de EPG niet over naar zender nr 1 maar kan je gewoon niet verder.
  • Teletekst werkt erg traag, hij ging zoeken naar pagina 100 maar het ging zo traag dat ik tot nu toe nog steeds geen teletekst heb gezien en ook niet wens op te starten.Staat al in de TS als puntje 8 in de wish list!

ik zit nog even te kutten op dit moment met de resoluties. op dit moment heb ik 4:3 ook op 4:3 output staan waarna mijn tv het naar "automatisch" vergroot. 16:9 uit voor 4:3 ziet er namelijk niet uit en de decoder heeft geen "automatische" stand. Beide voldoen op dit moment eigenlijk gewoon niet. Ik denk eigenlijk niet dat de "original" mode uitkomst biedt, namelijk dat gaat meer over de resoluties 576i, 720p en 1080i.