Los bericht bekijken
  #8  
Oud 28 juli 2008, 10:47
Jansam's schermafbeelding
Jansam Jansam is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 april 2008
Locatie: Maastricht/@home nu Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1plus/Cisco 3928/Sitecom N300
DTV: Sony KD-49X8505B 2 tuners met losse HDschijf / Horizon box
Berichten: 56
Angry Zomer actie €79,00 Maastricht e/o

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Daar is niets "typisch" aan. Als je "dit soort bedrijven" even vervangt door "grote bedrijven" zou je zelf kunnen bedenken dat de groenteboer op de hoek niet echt interessant nieuws is, ook al zijn 90 % van zijn klanten ontevreden.

Een klachten Top 3 zoals b.v. Kassa die samenstelt alleen gebaseerd op het aantal klachten is statistisch gezien volkomen waardeloos. Het zegt werkelijk niets over het functioneren van een bedrijf als er op geen enkele manier rekening wordt gehouden met het aantal klanten.
Als dan ook nog eens dit soort "klachten" meegeteld worden, een maand rente over € 79, is het aantal klachten tellen zo mogelijk nog zinlozer.
Messed-up: Inderdaad. Prima, dan moeten we alles maar accepteren en onze beurs op tafel leggen. Want daar wordt nu geld uitgehaald zonder onze toestemming, toch? Want de betreffende Maastrichtenaren hebben daar nooit toestemming voor gegeven. En dat is het heikele punt dat mij erg verontrust in deze tijd van machtigingen. Als je geen machtiging afgeeft mag je niet meedoen, toch?

Laatst gewijzigd door Jansam; 28 juli 2008 om 10:48 Reden: Tekstuele aanpassing