Los bericht bekijken
  #14  
Oud 27 juli 2008, 12:20
Daan®'s schermafbeelding
Daan® Daan® is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 mei 2008
Locatie: @home
Ziggo Internet: Intensief 20000 (Z3i)
DTV: Samsung ???
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Nee, Ziggo heeft juist eigen mensen bij de helpdesk en wil daar ook veel in investeren zeggen ze. Maar ik denk dat door de drukte in het begin er nu misschien wel externe partijen tijdelijk meedoen. De 'eigen' werknemers moeten echter allemaal met nieuwe systemen werken, die in het begin kuren hadden. Dat betekent opleidingen en onwennigheid. Daardoor is er veel mis gegaan (en gaat nog steeds soms mis). Vandaar dat @home nog niet overgegaan is omdat de wisseling van Casema en Multikabel een goed "leermoment" was denk ik.
Volgens het klantenservice deel van de ziggo site zou @home "binnen 2 maanden" (wat nu nog een week of 6 zou moeten zijn) worden overgezet.
Ik hoop toch wel dat dan alle problemen die de casema en multikabel klanten al veel te lang hebben dan zijn opgelost, anders voorzie ik een herhaling van de laatste maanden van "problemen en drukte" wanneer @home wordt omgezet.

En wanneer dit eenmaal is gebeurt en er geen problemen meer zijn, wat staat er dan op stapel ivm snelheid, docsys 3 ed? Daar hoor je ook al tijden niets meer over.
In mijn ogen is de informatie verstrekking zowiezo aan de magere kant, een 2 weekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief met een update zou toch niet zo moeilijk moeten zijn. Een nieuwsbrief waarin @home/ziggo foto's ed probeert te slijten is toch niet echt de moeite waard dacht ik.

Hoe denk jij hierover?