Los bericht bekijken
  #1  
Oud 26 juli 2008, 21:09
tomenmarike's schermafbeelding
tomenmarike tomenmarike is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 juli 2008
Locatie: bussum
Berichten: 1
Standaard opzeggen TV-abonnement

Tijdens de afgelopen EK-voetbal hebben we een maand lang digitenne (gratis) geprobeerd en besloten hier een abonnement op te nemen.

Vervolgens besloten bij Ziggo het TV-abonnement op te zeggen, maar internet en telefoon te handhaven. Reactie van Ziggo was dat dat niet mogelijk is: TV is de basis, internet en telefoon is extra. Het TV-abo kan dus niet alleen worden opgezegd.

Vervolgens getracht hierover iets op de website van Ziggo te vinden: zowel op http://www.ziggo.nl/klantenservice/opzeggen, via Tess en in de algemene voorwaarden. Nergens vind ik hier iets over.

Net zo min heeft de Primafoon winkel mij overigens vooraf gewaarschuwd. Vandaag nagevraagd en het abo op digitenne schijnt ook zomaar een jaar te zijn. De link naar de algemene voorwaarden van KPN - digitenne(contracten ná 1 augustus 2007) werkt niet!

Vanzelfsprekend ben ik behoorlijk verbolgen over de onaangename verrassingen van zowel Ziggo alsook KPN, want ipv te kunnen besparen op je TV-abo zitten we nu ongevraagd met extra kosten.

Heb ik ergens wat over het hoofd gezien of is de informatievoorziening op de websites van Ziggo en KPN gewoon onduidelijk.

Tom van Maastrigt