Discussie: Zakelijk abbo ?!
Los bericht bekijken
  #2  
Oud 25 juli 2008, 19:24
MASH_MAN's schermafbeelding
MASH_MAN MASH_MAN is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2002
Locatie: Enkhuizen
Berichten: 14
Standaard

En helaas na nog 2 maal bellen en even stevig doorzeuren over proces borging e.d. werdt ik na een uur tje of 2 terug gebeld.

De helaas schandalige conlusie :

In tegenstelling tot de beloften in de brief van Multikabel Zakelijk een goedkoper abonenment te krijgen met meer snelheid is het gewoon duurder geworden door dat men in de brief een exlusief met een inclusief btw prijs vergelijkt. (oud 63,36 inclusief B.T.W. nieuw 63,02 exclusief B.T.W.)

Daarnaast werd er in deze brief gesteld dat het statische adres zou komen te vervallen wat gevolgen voor je infrastructuur zou kunnen hebben ik citeer dan maar even uit de brief "Het verlies van het verlies van het vaste ip adres heeft mogelijk gevolgen voor de configuratie van uw eigen mailserver..." En om verder te gaan "Technisch is het in veel gevallen wel mogelijkom de genoemde diensten te continueren....". In werkelijkheid wordt je poort 25 inkomend dichtgezet en dit valt onder her nieuwe beleid, helaas niets aan te doen behalve een klachten brief naar Utrecht sturen.

Leuk zeg, ziggo blundert en daar moet ik maar voor in de pen gaan klimmen. En mijn zakelijke mail tijdens deze correspondentie maar even nergens aan laten komen.

Ik dacht dat ik met kosten van ruim over de 60 euro per maand (inclusief BTW) voor voorheen 3Mbit een SLA had, deze blijkt helaas voor ziggo niets waard te zijn, met "sorry meneer" zal ik het moeten doen.

Het is gewoon maar goed dat er geen automatische incasso mogelijk was voor zakelijke abbonementen want ik was daar op zijn minst wel van plan wat op in mindering te gaan brengen.

Ik ben me bewust van het feit dat mensen mij dan nog een mazzelaar zullen noemen, maar ik zeg het toch, zo slecht ben ik nog nooit door een bedrijf behandelt.

Zijn er nu echt niet meer mensen slachtoffer van deze praktijken ?

Daarnaast ben ik naast mijn opzegging van het abonement van de internet dienst van ziggo van plan de laatste factuur niet te betallen.

Dit lijkt mij niet zoveel kwaad te kunnen daar de televisie kosten al wel per automatische incasso afgeschreven worden en ik hier geen problemen mee heb.
__________________
<div>Cisco power Home networker</div>

Laatst gewijzigd door MASH_MAN; 28 juli 2008 om 08:32