Los bericht bekijken
  #6  
Oud 25 juli 2008, 15:00
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
HOE KIJKT DIT FORUM HIERTEGEN AAN, EN MET NAME ZIGGO MEDEWERKERS
Forum zijn wij lezers. met z'n allen bij elkaar
Citaat:
Maar ik wacht eigenlijk op reacties van Mods en/of Ziggo medewerkers.
Mods houden zich niet inhoudelijk met problemen bezig.

Maar ik wel even reageren vanuit de MGV. Ten eerste is de MGV geen Helpdesk en kunnen we hooguit bemiddelen of adviseren.

Zoals ik ook al in http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...090#post109090 aangaf zit het geniep in je opzegging bij KPN. Hoe de voorwaarden destijds bij Casema waren weet ik niet. Fraai is het echter allemaal niet gegaan en zal je deels ook "slachtoffer" zijn geworden door de fusie.

Om alsnog je oude nummer terug te krijgen ligt op de weg van Ziggo. Eerst moet er worden nagegaan of je nummer niet inmiddels geclaimed is. Vervolgens moet er een "dealtje" worden gemaakt met KPN om de portatie alsnog (opnieuw) in te kunnen dienen. In dit stadium moet je jezelf zeker niet gaan verliezen in gesteggel waar en waarom het nu precies mis is gegaan. Een basis om nogmaals een beroep te doen op Ziggo zie ik heel wel aanwezig, immers heeft men je reeds een regeling aangeboden, hetgeen deels zou kunnen impliceren dat men zich mede verantwoordelijk voelt voor de gerezen situatie.

Je hoeft natuurlijk niet te gaan zitten wachten tot iemand spontaan hulp aanbiedt, je kan ook een PB-tje naar iemand van het webcare sturen en desnoods als dat niet lukt, kan ik die opening ook nog voor je maken.
__________________
BenJ