Los bericht bekijken
  #4  
Oud 25 juli 2008, 10:39
caveboy's schermafbeelding
caveboy caveboy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Monnickendam / Multikabel- Ziggo
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alien Bekijk bericht
Elsido,

Omdat ik een ADSL abbo had bij Planet, kon ik opzeggen tussen 23-04-2008 en 22-06-2008, en heb ik op 02-05-2008 opgezegd.
Mijn abbo liep tot 23-07-2008 en ik moest opzeggen omdat anders het abbo stilzwijgend weer voor een jaar verlengt zou worden.
Zo is het mij toendertijd door Casema en Planet uitgelegd.
En dat ze het formulier niet ontvangen hebben lijkt mij stug, omdat ik van een medewerker van Casema +/- 2 weken voor de monteur kwam, te horen kreeg dat mijn telefoonnummer geporteerd werd op dezelfde datum als dat de monteur zo komen.
19 juli dus.
Dit heeft volgens mij wel degelijk met de fusie te maken gehad, en als Casema dus post kwijtraakt moeten ze niet de schuld op de afzender schuiven.
Als dit het gevolg is van post kwijtraken, moeten ze de voorwaarden veranderen an eisen dat zoiets aangetekend verstuurd word.
Dan heb ik wel een poot om op te staan.
Mijn idee is dan ook dat de fout weldegelijk bij Ziggo ligt omdat
a) ze mijn formulier met nummerbehoud zijn kwijtgeraakt.
b) ze mij verkeerd hebben voorgelicht toen het nog Casema was.
c) communicatie niet voorkomt in het woordenboek van Ziggo.

Groeten Alien
Nadeel is heb je zelf bewijzen dat ze het ontvangen hebben? Aangetekend verstuurd?

Zelf doe ik dit wel namelijk met abbonementen en belangrijke brieven. Scheelt een hoop geklooi vaak. Bij mij zijn ze het contract kwijt (Ziggo). Ja ik ruim hun administratie niet op maar ze hebben hem wel gehad. Dat ontkennen ze echter ook niet. Krijg nu ook een nieuw contract alleen wanneer? Ik wacht al een tijdje... Ondertussen bij elk telefongesprek de namen en de datums etc noteren en wat besproken is.