Los bericht bekijken
  #88  
Oud 25 juli 2008, 10:10
caveboy's schermafbeelding
caveboy caveboy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: Monnickendam / Multikabel- Ziggo
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 28
Standaard

Tjah zal maar even een update doen mijn laatste post was van een paar weken terug (beetje druk gehad ook).

Voor degene die geen zin hebben in lezen is dit de samenvatting: ben niks opgeschoten.

Heb meermaals nog gebeld met Ziggo en Multikabel.
- Het contract zijn ze kwijt en ze maken een nieuwe op de voorwaarden die wij toen ook hadden.
- Ze sturen een Humax 9200 C (zoals die aanbieding was).

- Heb inmiddels nogsteeds geen nieuw contract gekregen.
- De Humax 9200 C is ook leuk want ik vermoed datz e daar een probleem mee hebben. Zoals je een aantal posts terug kan lezen moesten wij een Samsung HD ontvanger weigeren van Ziggo zelf omdat die verkeerd gestuurd was want we zouden een Humax 9200C krijgen. Wij hebben dus deze keurig geweigerd maar elke keer vragen ze erom wat heeft u gedaan met die Samsung HD ontvanger wij kunnen deze niet terug vinden. Nou wij hebben niks getekend van ontvangst dus wij kunnen het niet hebben. Nu lees ik wel her en der dat er nog wel eens dit soort paketten toevallig verdwijnen. Ookwel dat er fake handtekeningen onder gezet worden (Wie controleert het nu?). Maar dat verklaart nog niet waarom ik geen Humax 9200 C heb gekregen. Ze hebben tot volgende week tijd gevraagd dus ben nog benieuwd.

Heb inmiddels contact gehad met mijn oude provider (Speedlinq nu Telfort) en dat is opgezegd krege ik de melding van. Dus hoop dat telefonie nu goed gaat lopen. De datum kreeg ik alleen niet. Kon de dame niet inzien zo snel.

Al met al heb ik dus tot zover:

Internet en meer niet en dat met een All in one. Overgins hoef ik niks te betalen nog omdat niet alles nog werkt. Ik betaal alleen liever zodat het wel werkt.

Nu nog een compliment over het internet. Dit is uitstekend. Haal een stukje hoger dan de waardes van Ziggo zelf aangeeft (de up en download zijn dus sneller). En de stabiliteit is goed. Heb er nog niet uitgelegen met internet. Ook voor langere tijd op maximale snelheid downloaden is geen probleem. Gemiddeld haal ik een downloadsnelheid van 1,9MB/s en nieuwsgroepen (Tweaknews) 2,1MB/s. Dit met een abbo van 16Mb/s / 3Mb/s.