Los bericht bekijken
  #2  
Oud 24 juli 2008, 21:55
Elsido's schermafbeelding
Elsido Elsido is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2007
Locatie: Den Helder Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra Arris Touchstone TM702B
DTV: Humax IR Fox C
Berichten: 205
Standaard

Dit is een vervelende situatie. Je kan proberen stappen te ondernemen maar als ziggo kan aantonen dat het bij hun nooit is aangekomen dan heb jij geen poot om op te staan. Je zou het ook van de positieve kant kunnen bekijken het is verkeerd gegaan maar ziggo geeft meteen 2 maanden gratis tv en een nieuw nummer binnen 48 uur terwijl de fout mogelijk niet bij hun ligt.

Wat ik wel betwijfel of het helemaal goed is gegaan met de communicatie tussen de klantenservice van ziggo aangezien op de website get volgende staat:

• Nee, je hebt geen telefonieabonnement meer nodig van een andere aanbieder om te bellen via de kabel van Ziggo. Als je je huidige telefoonnummer wilt houden, vraag ons dan om je huidige telefoonlijn op te zeggen. Het overzetten van je huidige telefoonnummer is alleen mogelijk wanneer wij het contract bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg dus niet zelf je telefoonabonnement op als je je nummer wilt meenemen! Als je een nieuw nummer neemt, moet je wel zelf je oude abonnement opzeggen.

• Ja, je kunt je telefoonnummer meenemen. Als je je huidige telefoonnummer wilt houden, vraag ons dan om je huidige telefoonlijn op te zeggen. Het overzetten van je huidige telefoonnummer is alleen mogelijk wanneer wij het contract bij je huidige aanbieder opzeggen. Zeg dus niet zelf je telefoonabonnement op als je je nummer wilt meenemen!
Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand bij je huidige aanbieder. Dit kan langer zijn als je jaarcontract nog niet is afgelopen. Je kunt natuurlijk ook een nieuw telefoonnummer kiezen.
Let op bij ADSL: een eventueel ADSL-abonnement moet je zelf opzeggen. Als je dit niet doet, loopt het abonnement door. Dit kost extra geld.
__________________
Een makkie met Multikabel!