Los bericht bekijken
  #30  
Oud 24 juli 2008, 21:31
Bonvivant's schermafbeelding
Bonvivant Bonvivant is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 juli 2008
Locatie: Maastricht @Home
DTV: Philips 2202
Berichten: 9
Standaard rekening € 79,00

[quote=Jansam;109264]Nee dat is mij gelukkig niet overkomen. Ik hoop niet dat ik een dergelijk welkomsgeschenk nog kan verwachten.

Ook ik zag een afschrijving van € 79,00 deze maand. Ik heb naar klantenservice gebeld. De klantenservice medewerker vroeg meteen of ik meegedaan had met de € 15,00 actie. Toen ik dat bevestigde vertelde de medewerker dat het afboeken een administratieve fout is van Ziggo en werd het online hersteld. Binnen uiterlijk 4 weken maar vermoedelijk eerder mag ik de terugboeking op mijn rekening verwachten. Afwachten en scherp in de gaten houden!
Upgrade 25 juli:
vandaag een brief van Ziggo ontvangen met de melding van de abusievelijke afboeking van € 79,00. Wordt verrekend met de volgende maandfactuur.
Ik denk dus dat meer mensen nu zo'n brief hebben gehad of gaan krijgen.

Up date 9 september.
In augustus wel het gewone abonnementsgeld afgeboekt maar niks verrekend of teruggestort. Maar weer eens gebeld met klantenservice. Daar zag men dat de € 79 wel was afgeboekt (volgens hun dus terug getsort). Ik had niks op mijn rekening maar er kunnen een paar dagen tussen zitten. Inmiddels 1,5 week verder en nog altijd geen terugboeking van de ten onrechte afgeschreven € 79. Ziggo luistert en is nieuwsgierig zeggen ze maar blijkbaar graait Ziggo ook en teruggeven, hó maar! Ik snap niet dat het een wel kan en het ander niet, wat een administratieve warboel!

Laatst gewijzigd door Bonvivant; 9 september 2008 om 21:08 Reden: up date