Los bericht bekijken
  #4  
Oud 24 juli 2008, 14:52
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Ten eerste is dit een slechte titel voor je probleem. Gebruik in je titel een korte duidelijke omschrijving van het onderwerp, dan heb je meer kans dat mensen reageren.

De BER geeft aan dat er storingen zijn bij de ontvangst van het signaal, deze hoort 0 te zijn. Waarschijnlijk heb je ook problemen met andere zenders in deze stream, zoals "Opvoeden doe je zo".

Heb je al een geprobeerd om de decoder direct op de aansluiting (abonnee overname punt) aan te sluiten, met een zo kort mogelijke kabel?

In Raalte zitten deze zenders op 810 MHz. Dat is een hoge frequentie, die door een slechte installatie teveel verzwakt zou kunnen worden. Dan zou ik ook verwachten dat je ook problemen hebt op de 818MHz, met zenders zoals Car Channel, Geloven, Omega TV,Extreme Sports,Eurosport 2,Motors TV ,NASN ,ESPN Classic Sports. Kan je dat eens controleren?

Klopt helemaal ik hebt het zelfde probleem op 818Mhz, stomme is dat het bij mij niet aan mijn kabels ligt maar in de decoder zit, wanneer ik aan de coax kabel rommel, en hem onder een bepaalde hoek in de decoder druk is het probleem over..... erg vreemd.... geloof dat ik de soldeerbout er maar eens door heen moet halen ;-)