Los bericht bekijken
  #149  
Oud 23 juli 2008, 21:24
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heisa Bekijk bericht
Komop heren moderators, ben een kerel en reageer op deze onvrede!!!!
Ik wil wel reageren als moderator, maar wij zijn geen Ziggo-medewerkers, maar juist de gebruikersvereniging van Ziggo, dus ook gewoon ziggo-klanten zoals jullie die dit forum in hun vrije tijd proberen in de lucht te houden. Dit forum wordt onderhouden en betaald door de vroegere gebruikersvereniging van Multikabel - nu dus Ziggo - MGV

Er lopen wel Ziggo-medewerkers op dit forum rond die mensen helpen, maar die kunnen hier toch geen antwoord op geven, dit zijn dingen die op een hoger niveau besloten worden.

Wij hebben als gebruikersvereniging wel een vraag gesteld aan onze contactpersoon bij Ziggo om met een reactie te komen op de (zo lijkt het) plotselinge "prijsverhoging".

We hebben ook gevraagd of de geruchten kloppen dat er een goedkoper pakket bestaat waar geen reclame voor gemaakt zou worden, zoals eerder in dit topic geopperd werd en hoe het kan dat er al 7000 inschrijvingen zouden zijn terwijl je nog niet kon aanmelden.

Zojuist kregen wij hier de volgende officiële reactie op van Ziggo:

Citaat:  • Er is een foute propositie op het net geplaatst, dit had niet mogen gebeuren (dus 9,95 met 2 maanden gratis)
  • De enige juiste propositie is 14,95 nu voor 9,95 tot/met 31/12/2008.
  • Er bestaat op dit moment geen tweede pakket, maar Ziggo behoudt zich uiteraard het recht om de huidige propositie aan te passen.
  • De 7000 inschrijvingen waar Gradus Vos over gesproken zou hebben betreffen voorinschrijvingen bij de ECW.


Tot zover de reactie van Ziggo.
Ziggo geeft hiermee dus aan dat de 14.95 een normaal tarief zal worden. Daarmee is Ziggo ruim 50% duurder dan bijvoorbeeld KPN en UPC die hetzelfde pakket voor 9.95 en 10 euro aanbieden (de eerste maanden kost het daar 6 euro per maand).
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....