Los bericht bekijken
  #50  
Oud 21 juli 2008, 20:17
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Tis allemaal wat lastig te volgen, maar goed..

Ziggo, zal je verbinding vast niet spontaan omlaag gezet hebben, dat lijkt me indien je er zelf niet omgevraagt hebt bijna uitgesloten.

De daadwerkelijke 20Mbit haal je nooit... dus die laatste test uitslag slaat nergens op, wanneer je een 20Mbit abonnement hebt mag je blij zijn als je een downloadsnelheid haalt van +/- 16500 tot 18500kbs. Of te wel, de praktijk is dat je de maximale snelheid nooit niet zal halen, ook met ADSL is die zo goed als een utopie.

Je verbinding kan van veel factoren afhangen, het kan zelfs zo zijn dat je netwerkkaart niet goed samen wil werken met je kabelmodem, er zijn zoveel verschillende parameters waardoor je verbinding langzamer zou kunnen zijn dan het gemiddelde. Probeer toch eens bij je in de buurt te kijken wie ook een vergelijkbare kabel internet verbinding heeft, dan kan je kijken hoe dit zich verhoudt tot jouw verbindingen.

Ziggo zet je oude @Home abonnement niet zelf om, dit zul je zodra het kan volgens mij zelf moeten doen (is nu nog niet mogelijk, heeft met de technische inrichting van het netwerk te maken).

Waarom zou je geen andere keus hebben?
Het staat je vrij om te gaan en staan? Kijk bijvoorbeeld eens bij www.alice.nl Adsl & Internet voor een schappelijke prijs.

Nogmaals, de snelheid waar jij jezelf mee vergelijk zijn indicatieve snelheden. de praktijk is voor iedereen anders...