Discussie: Zakelijk abbo ?!
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 juli 2008, 11:07
MASH_MAN's schermafbeelding
MASH_MAN MASH_MAN is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2002
Locatie: Enkhuizen
Berichten: 14
Standaard Zakelijk abbo ?!

Ik ben bang dat Ziggo de zakelijke multikabel gebruikers vergeet.

Het hele verhaal begon met een brief over dat we een goedkoper abbonement zouden krijgen met meer mogelijkheden waar als uitzondering op aangegeven was dat de vaste ip adressen zouden komen te vervallen. Waardoor je aanvullende dingen zou gaan moeten regelen voor je mail / web server.

Als zakelijke gebruiker met een eigen maildoos en ook een .nl domein naam afgenomen bij Multikabel is dat even slikken, maar verandering is niet abnormaal in deze wereld.

Dus voorafgaande aan voorgenomen migratie als een Dyndns configuratie gedaan en het mx record naar de dyndns hostnaam verwezen.

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De nieuwe kabel modem wou niet werken dus moest ik het oude modem maar even terug plaatsen.

Deze bleek nadat de monteur vertrokken was ook niet mee te werken waardoor we maar aan het pielen gegaan zijn met het nieuwe modem.

Het heeft een half uurtje gekost om deze werkend te krijgen en nog eens een half uurtje om unicast verify reverse path uit te schakelen daar binnen ons netwerk alle onbekende rfc 1918 reeksen naar de afvalbak verwezen worden en laten ze nu net een DHCP server hebben in een 172.16.x.x reeks ?!

Maar nu komen de punten waar het om gaat :

op de registratie gegevens staan de maandelijkse kosten op E74,99 waar men van te voren aangegeven had dat dit goedkoper zou worden dat de E50,- ex B.t.w. die ik voorheen betaalde.

Hiernaast heeft men de mail poort ook nog eens gesloten waardoor we geen mail meer kunnen ontvangen !! Desontdanks men in de brief van Multikabel refereerd naar het gebruik van een eigen mail doos !

Na een 2 tal uurtjes van de ene naar de andere afdeling gestuurd te zijn werd ik doorverbonden met iemand die mijn bezwaren en problemen hiermee wel begreep en na zou gaan zoeken wat hij hiermee kon doen.

Daar dit vrijdag gebeurd is acht ik het niet geheel reeel om nu al over een slechte service te gaan spreken, maar geheel doordacht en overwogen kan ik het helaas niet noemen.

We houden de mede ziggo gebruikers op de hoogte.
__________________
<div>Cisco power Home networker</div>