Los bericht bekijken
  #33  
Oud 21 juli 2008, 02:53
Dark Angel's schermafbeelding
Dark Angel Dark Angel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 maart 2008
Locatie: 's-Hertogenbosch/@Home
Ziggo Internet: geen Ziggo internet (XS4ALL VDSL2))
DTV: 2x iHDR Humax 5200C
Berichten: 364
Standaard

Ik vond raar dat CBBC en CBeeBies al een lange tijd niet meer op tv kwamen, voor de controle ging ik naar de website van Ziggo, daar staan die zenders niet meer in de zenderoverzicht. Daarba ging ik naar Ziggo-Gebruikers.nl forum.... en helaas kwam ik zo erachter over de beide kanalen...

Ik was zo geschrokken en ook kwaad over de verdwijning van de CBBC en CBeeBies kanalen. Ik ga morgen een formeel klacht per email sturen.

Ik wil graag iets weten... heeft Ziggo-Gebruikers.nl een advocaat?
Kunnen we Ziggo niet aanklagen en eisen dat Ziggo die verandering ongedaan moet maken.
CBBC en CBeeBies zijn het meest gewaardeerde kinderzenders.
Dat is niet netjes van Ziggo! Wie heeft bepaald dat die zenders weg moeten? Programmaraad of zoiets??? Ik wil ook best een klacht naar de programma raad sturen en eisen dat die weer in de zenderpakket terug moeten komen. Zo niet, dan eisen we dat ze moeten aftreden... Ik vind dat we ook een bezwaar kunnen indienen.

Ik vind echter dat de programma raad en de Ziggo de zenders (in het algemeen) niet mogen verdwijderen (ze noemen het "vervangen" kom nou???), maar laat de zenders maar automatisch toevoegen en/of uitbreiden. Ik snap het bandbreedte probleem wel, maar hoe het werkt niet. Worden alle kanalen altijd in 1 keer doorgeven? Of alleen maar 1 kanaal kiezen en het signaal stuurt naar de tv centrale of zoiets en het gekozen zender wordt doorgeven??? Want dat laatste techniek kan het bandbreedte probleem oplossen!!! Kom op technici van Ziggo, lost het maar op!!! Daar betalen we jullie ook voor!!!

Waarom hebben de amerikanen oneindige kanalen? en wij niet?
Bandbreedte probleem? Bullshit!
Wil Ziggo zo graag aangeklaagd worden?
Want de programma raad en Ziggo hebben veel te macht over de keuze van de kanalen... en wij als consumenten, zijn de slachtoffers geworden. Misschien moeten we maar de wapens oppakken en tegen het keizerrijk van de programma raad en ziggo vechten.

Macht aan de volk!!!!

Laatst gewijzigd door Dark Angel; 21 juli 2008 om 03:44