Los bericht bekijken
  #5  
Oud 20 juli 2008, 14:41
WilkoK's schermafbeelding
WilkoK WilkoK is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 juli 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn / Casema
Ziggo Internet: Z2
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johan41 Bekijk bericht
Ik heb op 6 juni de decoder besteld en op 19 juni een wijzigingsoverzicht ontvangen. Dit overzicht bevat 10 euro teveel kosten voor de ontvanger en 29,95 euro voor een extra niet bestelde smartcard. Dit laatste moest ik maar met de postbode regelen. Hierna nog vele malen proberen te bellen, maar opgehangen doordat de wachtijd langer was dan 10 minuten. De keren dat ik ze wel te pakken kreeg konden ze mij niet vertellen hoelang het nog ging duren. Heden nog steeds niets ontvangen. Heeft het misschien te maken met het feit dat ik een 'wijzigingsoverzicht' heb ontvangen (er wijzigt immers niets) in plaats van een 'bevestiging bestelling'?

Wat het extra vervelend maakt is dat dit nieuwe product de reden was om over te gaan van beeldbuis naar plasma. Ik kijk dus al sinds 6 juni analoog op de plasmatv. Zit nu te overwegen om maar tijdelijk een goedkope normale digitale decoder aan te schaffen.

Ongelooflijk dat een bedrijf zijn interne processen en interne communicatie zo slecht op orde heeft. Nadat ik de decoder heb ontvangen ga in ieder geval proberen om alle gemaakte kosten te declareren.
Ik voel met je mee Ook ik heb op 7 juni het interactieve TV installatiepakket besteld. Een wijzigingsoverzicht met dagtekening 13 juni ontvangen.
Het overzicht toont inderdaad € 10 teveel voor de decoder en apart worden de kosten voor een smartcard vermeld. Enigzins vreemd omdat de website van Ziggo het heeft over een installatiepakket incl smartcard. Hoop dat dit op de uiteindelijke factuur wordt gecorrigeerd.
Zit overigens nog altijd te wachten op levering.

Wat betreft bellen naar de SD ... ben er maar mee gestopt. Of de wachttijden zijn meer dan 10 minuten ofwel krijg ik te horen dat men mij niet te woord kan staan en het is zlefs voorgekomen dat ik na de welkomstboodschap naar een fax wordt doorgeschakeld.

Ik wacht maar gewoon af.