Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 juli 2008, 20:27
gernes's schermafbeelding
gernes gernes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2008
Locatie: schagerbrug multikabel
Ziggo Internet: ziggo-1
Berichten: 10
Standaard

Gelukkig had ik het geheel mis!!

Even wel een corercties op de vorige reactie:
1. Afstoten van een onderdeel gebeurt wel eens meer. Ik heb het vroeger eens bij een provider gehad die plotseling hun bestand 'had verkocht' waarbij alle gebruikers een ander e-mail adres door de strot kregen. Vandaar mijn huidige angst, zeker door de vele (niet positieve) ZIGGO discussies/reacties in de pers.
2. Er was een bepaalde reden dat ik webmail.quicknet.nl i.p.v. webmail.multikabel (al bij mijn vorige vacaties) gebruikte. Reden weet ik niet meer precies. Multikabel.nl werkte toen niet of het werd mij medegedeeld. De schrik zat er bij mij dus in toen ik plots de melding kreeg met de voafoonvast.nl link.
3. In de berichtgevingen die ik nu ook elders lees zie ik wel quicknet-ADSL vermeld staan doch men vermeld niet duidelijk (zowel bij vodafoon als bij ziggo!!) dat het maar voor een speciaal deel van gebruikers geldt (gelukkig val ik daar niet onder). Een extra regel in het bericht had een en ander kunnen verduidelijken.

Duidelijke miscommunicatie dus. Mogelijk had ZIGGO beter daar wat meer geld in kunnen steken dan in hun (m.i. en ook volgens vele anderen) afstotende advertenties.

Gelukkig had ik het dus mis! Excuses van mijn kant voor de eventuele onrust die mijn bericht gewekt heeft. Bedankt voor de snelle reactie en het duidelijk oplossende antwoord.